NEDJELJA BRAČNIH JUBILEJA

U nedjelju 17. studenog na svetoj Misu u 11.00 sati obilježena je Nedjelja bračnih jubileja. Euharistijsko slavlje predvodio je preč. Josip Antolović, župnik. Nakon obnove ženidbenih zavjeta, župnik im je uručio uspomene za njihovu obljetnicu ženidbe.

Tako su Pavo i Ružica Tadijan proslavili dijamantni jubilej, 60 godina braka; Franjo i Zlata Melti, Milan i Rozalija Vuksanić proslavili su zlatni bračni jubilej, 50 godina braka; Vid i Mirjana Šutalo i Mladen i Marija Vrban proslavili su 40 godina braka; Zlatko i Ružica Tadijan 35 godina braka; Goran i Marina Aladić i Vjekoslav i Marjana Grobotek proslavili su srebrni jubilej, 25 godina braka; i Antun i Martina Vrban proslavili su 10 godina braka.

Župnik Antolović obratio im se riječima: “Čestitamo bračnim parovima i njihovim obiteljima na zajedništvu i međusobnom pomaganju u ljubavi! Neka ih i nadalje prati dobri Bog. Božji blagoslov ostao na njima i njihovu domu u sve nadolazeće dane života!“ Poslije svete Mise župnik je jubilarce kratko ugostio u župnom dvoru.

Sonja Devčić

This entry was posted in Župne obavijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.